Co sądzicie o Optimusie, który po połączeniu z CD Projektem powinien moim zdaniem ładnie urosnąć przy premierze Wiedźmina 2, na którego czeka praktycznie cały świat, zatem sprzedaż pewnie dorówna części pierwszej, a może nawet ją przebije?
Tez sie troche bawie w gielde, i powiem tak, im bardziej na luzie sie podchodzi tym lepsze sa efekty. Przerabialm juz gwiazdy z swigu,mwigu a nawet z ceto. Jak dla mnie najspokojniej mozna sobie handlowac wig-20 . wbrew pozorom wahania bywaja duze , plynnosc jest ok i mozna probowac przewidywac 8) moj typ to pko bp, bardzo ladnie na tej spolce mozna sobie ciulac. Daytrading to przewaznie strata kasy, choc udalo mi sie pare reazy zarobic. ach przed bessa to byl piekny czas, latwo bylo, teraz trudniej.
paweł2 : jak obstawisz Kopex to pewnie znasz perypetie Motyla ?
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Z takich ciekawszych kupuje sobie po kawalku...
bank Millennium, w kryzysie kupilem po 1,4 PLN, sprzedalem po 5 PLN.
Ostatnio byla informacja, ze bank zostanie sprzedany - akcje od razu poszly do gory.
SZAR - oj tu extra przychody za styczen i luty tego roku popatrzcie na ostatnie raporty )
powinno się to przełozyć na dobry poziom zysków
XPLUS - mało akcji w obrocie, zyski za zeszły rok rekordowe
MPLVERBUM - moim zdaniem warto się przyjrzeć, 2,44 ml akcji po okolo 2 zeta liczac to 5 mln kapitalizacji a w obrocie akcje tylko 444 tys czyli niecały milion , tu można szybko wyciągnąć za uszy
EKOEXPORT - radze obserwować
NICOLAS GAMES i OPTIMUS - gry gry i jeszcze raz gry hit ubiegłego roku i na pewno tego
DIRECT ESERVICES - moja perełka )) szybki rozwój, wzrost przychodów , przejecie sklepu internetowego vendocom + teraz firmy cartridge world + dalszy dynamiczny wzrost, w obrocie niecałe 20% papierów reszta zablokowane przez zarząd na lock-up do 9,1 zeta za sztukę + akcjonariusze którzy mają po ponad 5% a jeśli oni będą sprzedawać to bedą musieli to ogłosić a wiem z dobrego źródła że czekaja na 10 zeta ) i nie planują sprzedawać wcześniej
od mojego ostatniego posta wywaliłem LUG - stoi na 24 - 25 groszy i lipa anie w jedna ani w druga strone wiec poszedl do piachy,
przejsciwo miałem MERA - ale poszła do piachu również
no i zapakowałem się w DIRECT ESERVICES
dawajcie swoje typy to podyskutujemy
pozdr
pozdr
Krzysztof
4OO - SKODA OCTAVIA II 1,9 TDI Ambiente (2004)
ja siedzę w paliwach. Lotos powolutku ale na Mol to już parę % zarobiłem. Myślę, że ile Kadafi będzie mieszał tyle na paliwie raczej się nie straci, ale jak z nim skończą to raczej będę wychodził. Z gupia francy po minutowej analizie technicznej zakupiłem CEZ i też się nie przejechałem. Na Boryszewie 2 razy popłynołem i zrezygnowałem z kupna po 1,8, a można było trochę przytulić (dzisiaj oscyluje w okolicy 2,19) chyba już za późno na nabycie. Ciekawie zachowuje się Centrozap, kupiłem na próbe i czekam na górkę, a faluje często. Wiem, że przy tak dużej spółce jak PGNiG o szybki zarobek trudno, ale może parę groszy podciągnąć po jakimś czasie.
Komentarz